Minggu, 12 Mei 2013

kumpulan drama tarling cirebon


Assalamu'alaikum Wr. Wb.


alhamdulilah bisa aktip maning
salam sejahtera kangge sedulur kabeh khususe wong cerbon muga - muga diparingi sehat
kangge sedulur kabeh sing baka arep download drama tarling, link e ana ning sor iki !!

Drama Tarling ( Berakhir di kali Cimanuk )









mangga di sedot ...
Berakhir di kali Cimanuk Part 1
Berakhir di kali Cimanuk Part 2
Berakhir di kali Cimanuk Part 3
Berakhir di kali Cimanuk Part 4




Drama Tarling ( Cincin Bersaksi )








Download Cincin Bersaksi ke 1
Download Cincin Bersaksi ke 2





Drama Tarling ( Sarwiyem Dagang Serabi )











Sedot Sarwiyem Dagang Serabi Full





Drama Tarling ( Kembang Wijaya Kusuma )









Kebang Wijaya Kusuma Part 1
Kebang Wijaya Kusuma Part 2





H. Abdul Ajid ( Baridin )










baka kang arep mendownload klik ning sor iki !!
klik disini Part 1
klik disini Part 2





Yoyo S. ( Dokter Palsu )








kangge wong tua sing lagi kelingan jaman bengen, drama tarling iki cocok kangge ngelipur ati .
Klik Dokter Palsu Part 1
Klik Dokter Palsu Part 2





Abdul Ajid ( Ki Mardiyah )










Klik ning sor iki
download Ki Mardiyah Side A
download Ki Mardiyah Side B




Dian Prima ( Mendung Ireng )










Baka pengen kelon e ademayem, drama tarling iki cocok go sangu kelon hehehe
kih link downloade
Klik tulisan iki  ingkang nomer setunggal
Klik tulisan iki  ingkang nomer kalih





Nengsih ( Keder Balike )








bokat arep ngrungu tarling sing sedih, iki cocok ngangge mbaturi sampeyan
keder balike No. 1 Download
keder balike No. 2 Download




Yoyo Suaryo ( Gara - Gara Anak )








tarling iki lucu, gawe bungah ning pikiran, jadi inget jaman bengen , hahaha
Gara - Gara Anak Full




Wa Dulatip & Uun Kurniasih ( Temu Ning Pangkon )









tarling iki gawe lara weteng, pokone ngakak pisan, banyolane gawe bungah ning ati ....
mangga download Temu Ning Pangkon




di goleti muter - muter akhire ketemu.... mangga di sedott.. hehe

Yoyo. S ( Sruwet Nyupang Kuntilanak )








mangga di download Sruwet side 1
mangga di download Sruwet side 2




Yoyo. S ( Adzan Di Waktu Subuh )









di download Adzan di waktu subuh part 1
di download Adzan di waktu subuh part 2




Yoyo. S ( Korban Harta Warisan )









Link Download Klik Tulisan Kien






Yoyo. S ( Pintu Hitam )











Link Download Yoyo S. Pintu Hitam





Dewa Muda, Wa Deles ( Bokat Wis Kudune )











Link Download Bokat Wis Kudune






Dewa Muda, Wa Deles ( Salah Pilih )










Link Download Salah Pilih







Mimbar Drama ( Cebong Anggayu Langit )










Link Download Cebong Anggayu Langit




kesuhun, wis mampir ingkang blog kula



SALAM SEJAHTERA KANGGE SEDULUR KABEH

SEMOGA TERHIBUR